joi, 15 decembrie 2011

Ce semnificatie au visele?

Site review: www.desprevise.ro

1. Continut:

Site-ul analizeaza visele din toate punctele de vedere. Cum interpretarea viselor nu este o treaba chiar la indemana oricui, site-ul acesta vine in ajutorul utilizatorilor ajutandu-i sa desluseasca semnificatia viselor. Tot aici gasiti care sunt cele mai frecvente vise si totodata ceva foarte interesant: un dictionar de vise. Acesta din urma analizeaza intamplarile care se petrec in vise, cuprinzand un numar considerabil de termeni.
La categoria "supranatural", gasim semnificatia unor superstitii clasice precum "Ziua Ielelor" sau "Vineri 13" dar si intamplari supranaturale povestite de userii acestui site.
Si cum unui site care se respecta, cu o comunitate importanta de utilizatori, nu trebuie sa-i lipseasca forumul, www.desprevise.ro pune la dispozitie un forum unde vizitatorii pot dialoga pe diverse teme in domeniu.

2. Grafica:

Grafica site-ului este simpla dar cu mult bun gust, acesta prezentandu-se ca un blog. Gama de culori este putin diversificata, avand 2 nuante dominante: gri si verde. Bannerul din header aminteste de lumea viselor, fiind decorat cu "norisori".

3. SEO:

Din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare, site-ul sta binisor, avand articole ample, bine structurate.
Cuvintele cheie bine alese , predominant fiind cuvantul vise , sau interpretarea viselor. Acestea sunt evidentiate in unele articole (nu in toate) prin bolduire.
Navigarea pe site este facila, fiind si mai mult usurata de adresa curenta prezenta in partea superioara a site-ului, stiind astfel in orice moment unde te afli pe site.

Pozitia in motoarele de cautare la data de 15.12.2011:

*rezultate cautari:

  • "despre vise" - Google: locul 2 - Yahoo: locul 1 - Bing: locul 1
  • "vise"            - Google: locul 19 - Yahoo: locul 7 - Bing: locul 7
  • "interpretare vise" - Google: locul 14 - Yahoo: locul 48 - Bing: locul 48
  • "dictionar vise" - Google: locul 15 - Yahoo: locul 21 - Bing: locul 20

Numar mediu vizitator zilnici: 286

Vizitati site-ul la www.desprevise.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu