vineri, 16 decembrie 2011

Celulele stem - baza medicinei viitorului?

Site review:  ro.stem-cell.eu

1. Continut:

Site-ul isi propune sa atinga majoritatea subiectelor legate de celulele stem: stiri din lumea medicala, tratamente, evenimente ce dezbat tema celulelor stem, targuri si expozitii, clinici de recoltare si "depozitare" a celulelor stem.
Site-ul este foarte bine documentat, are un continut bogat si improspatat periodic.
Sunt prezentate cele mai importante banci de celule stem din Romania si din restul lumii. Poti afla principalele date depre fiecare banca in parte precum istoria, activitatile desfasurate sau datele de contact.
De asemenea exista o rubrica "Noutati" unde sunt prezentate ultimile descoperiri in materie de celule stem, evenimente ce urmeaza sa aibe loc, diverse campanii organizate de centrele medicale sau ONG-uri precum si alte stiri ce tin de domeniu.
Daca esti interesat de recoltarea celulelor stem sau de terapiile ce utilizeaza celulele stem poti gasi pe site suficiente date.
Pe langa articolele create de administratori, site-ul ofera posibilitatea diverselor centre medicale de a publica propriile articole ori de a trimite un feedback.

2. Grafica:

Aspectul site-ului este unul clasic, avand un meniu principal aflat in partea superioara a paginii, precum si un submeniu. Spatiul util este impartit in 3 coloane, prima pagina, si 2 coloane restul paginilor; coloana din stanga  este destinata articolelor, iar cea din dreapta destinata linkurilor catre articole si spatiilor publicitare. Tot in partea dreapta gasim un meniu secundar pentru ultimile articole.
Gama de culori: gri, albastru, rosu si alb.
Per total se vede ca este un site profesionist, construit ingrijit pentru o navigare cat mai facila.

3.SEO:

Site-ul este bine optimizat on-page, principalul keyword fiind "celule stem", acesta avand cea mai mare frecventa atat pe prima pagina cat si pe paginile secundare.
Continutul este bogat, site-ul avand postate o multime de articole .
Website-ul dispune si de o harta unde gasim structura acestuia, ceea ce reprezinta un alt plus din punct de vedere SEO.
De asemenea prezenta meniului "Ultimile Articole" cu linkuri catre cele mai populare articole ori catre cele mai recente articole scrise reprezinta un avantaj.
ro.stem-cell.eu este prezent pe Facebook si Twitter, lucru care aduce cu siguranta vizitatori suplimentari.

Pozitia in motoarele de cautare la data de 16.12.2001:

*rezultate cautari:


  • "ro stem cell" - Google: locul 4 - Yahoo: locul ? - Bing: locul ?
  • "recoltare celule stem" - Google: locul 9 - Yahoo: locul ? - Bing: locul ?
  • "celule stem" - Google: locul 10 - Yahoo: locul ? - Bing: locul ?
(se pare ca site-ul este optimizat special pentru Google)

Viziteaza site-ul la adresa ro.stem-cell.eu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu