joi, 15 decembrie 2011

Un joc nou in fiecare zi

Site review: unjoc.com

1.Continut:

Un site simpatic ce ofera o conceptie indedita: posibilitatea de a juca un joc nou in fiecare zi. De asemenea utilizatorii au posibilitatea de a posta chiar ei un joc pe site acesta urmand a fi publicat in una din zile. Jocurile sunt realizate in flash si usor de incarcat. Poti alege jocul zilei sau din arhiva de jocuri, cele postate in zilele precedente.
Administratorii site-ului aleg zi de zi cel mai populare jocuri dintre cele propuse (sau de pe net) si cele mai noi in acelasi timp.
Site-ul ofera posibilitatea de a te inscrie la un newsletter in care vei primi saptamanal jocurile adaugate in saptamana respectiva.
Pe site gasiti si un blog unde sunt postate ultimile noutati sau comunicate pentru useri. Astfel puteti fi in legatura directa cu cei ce administreaza acest website.
Ocazional se mai organizeaza si cate un concurs "traznit", unul dintre acestea avand ca premiu o tarantula vie ce vine la pachet cu un terariu in care sa o cresteti.

2. Grafica:

Site-ul are o grafica pe care as numi-o minimalista. Gama de culori este foarte restransa: predominant negru cu butoane albastre.
Prima pagina contine doar cateva date despre site, o caseta cu 3 campuri pentru cei ce doresc sa posteze jocuri pe site plus un alt camp pentru inscrierea la newsletter.
Paginile cu jocuri contin si un widget facebook unde utilizatorii pot da like acestui site. Judecand dupa numariul persoanelor prezente in widget se pare ca acest site are destui vizitatori.

3. SEO:

Fiind un site cu jocuri flash, posibilitatile de optimizare sunt limitate. Noroc cu descrierile jocurilor care aduc un plus din punct de vedere SEO. Ceea ce salveaza site-ul la categoria content este cu siguranta blogul atasat, unde se poate pune continut din belsug.
Principalul cuvant cheie pentru care e optimizat acest site este se pare cuvantul "joc" care se repeta de cateva ori in prima pagina, fiind evidentiat chiar prin ingrosare.

Pozitia in motoarele de cautare la 15.12.2011:

*rezultate cautari:

  • "un joc" - Google: locul 2 - Yahoo: locul 1 - Bing: locul 1
  • "un joc pe zi" - Google: locul 1 - Yahoo: locul 1 - locul 1 - locul 1
  • "joc" - Google: ? - Yahoo: locul 44 - Bing: locul 4
Pentru a vizita site-ul intrati pe unjoc.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu